Op dit moment worden er valse berichten door geïnteresseerde kopers verstuurd. Je wordt hierin verzocht 1 cent over te maken waarna de koper de betaling zal doen. Klik niet op de link en verwijder het bericht! Meer informatie vind je op Veilig Handelen
Er worden valse berichten naar verkopers verstuurd. Hierin vragen ze jouw bankrekening- en telefoonnummer. Je ontvangt ook een vals sms-bericht van je bank. Klik niet op de link en verwijder het bericht! Meer informatie vind je op Veilig handelen
  1. Help en Info
  2. Resultaten voor ""
  3. Kopen
  • Stel een vraag
Op dit moment worden er valse berichten door geïnteresseerde kopers verstuurd. Je wordt hierin verzocht 1 cent over te maken waarna de koper de betaling zal doen. Klik niet op de link en verwijder het bericht! Meer informatie vind je op Veilig Handelen
Er worden valse berichten naar verkopers verstuurd. Hierin vragen ze jouw bankrekening- en telefoonnummer. Je ontvangt ook een vals sms-bericht van je bank. Klik niet op de link en verwijder het bericht! Meer informatie vind je op Veilig handelen